Autor:

karbanátky se zeleninou II.

Snadné
Ingredience
Mleté maso - míchané 500 g
Anglická slanina 100 g
Paprika
čerstvá
150 g
Cibule 100 g
Rajčata
sterilovaná
150 g
Tymián
čerstvý
 
Sůl  
Pepř mletý  
Pepř drcený  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

V míse smícháme mleté maso, nakrájenou anglickou slaninu, nadrobno nakrájené papriky, rajčata, cibuli a koření. Připravíme si několik kousků alobalu. Z masového těsta vytvarujeme karbanátky, vložíme je do alobalu. Alobal přehneme a pevně založíme okraje. Balíčky pečeme asi 20 minut, pak je obrátíme a dopečeme dalších 20 minut. Jako příloha je skvělý světlý chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: karbanátky se zeleninou II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web