Autor:

Masové koule II.

Snadné
Ingredience
Mleté maso - hovězí 250 g
Vepřové maso
mleté
250 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 2 lžíce
Česnek
rozetřený
4 stroužek
Majoránka  
Drcený kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Grilovací koření 1 lžička
Žemle
namočené v mléce - vymačkané
3 ks
Cibule
střední, nakrájené nadrobno a osmažené na troše oleje
3 ks
Dlouhozrnná rýže
uvařená
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso smícháme se všemi ingrediencemi. Tvoříme koule o průměru 6-7 cm.
Vložíme do pekáče, který jsme vyložili pečícím papírem. Podlijeme bílým vínem na každou kouli položíme plátek másla, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby péct.
Pečeme na 180 °C asi 60 min., po sejmutí alobalu dopékáme dozlatova.
Přílohou mohou být jak vařené brambory, tak bramborová kaše se smetanou a bylinkami nebo jakékoliv čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Masové koule II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web