Autor:

Masové koule II.

Snadné
Ingredience
Mleté maso - hovězí 250 g
Vepřové maso
mleté
250 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 2 lžíce
Česnek
rozetřený
4 stroužek
Majoránka  
Drcený kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Grilovací koření 1 lžička
Žemle
namočené v mléce - vymačkané
3 ks
Cibule
střední, nakrájené nadrobno a osmažené na troše oleje
3 ks
Dlouhozrnná rýže
uvařená
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso smícháme se všemi ingrediencemi. Tvoříme koule o průměru 6-7 cm.
Vložíme do pekáče, který jsme vyložili pečícím papírem. Podlijeme bílým vínem na každou kouli položíme plátek másla, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby péct.
Pečeme na 180 °C asi 60 min., po sejmutí alobalu dopékáme dozlatova.
Přílohou mohou být jak vařené brambory, tak bramborová kaše se smetanou a bylinkami nebo jakékoliv čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Masové koule II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web