Autor:

Jehněčí ocásky

Střední
Těsto
Hladká mouka 5 lžíce
Voda 2 lžíce
Cukr 5 lžíce
Tuk  
Vanilkový cukr  
Těstíčko
Škrob 3 lžíce
Voda 2 lžíce
Sníh z bílku  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Smícháme suroviny na těsto, vypracujeme ho a pak vyválíme na tenké šišky. Ty namáčíme do těstíčka a smažíme ve větším množství horkého oleje do zlatova. Pocukrujeme a podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí ocásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web