Autor:

Jehněčí ocásky

Střední
Těsto
Hladká mouka 5 lžíce
Voda 2 lžíce
Cukr 5 lžíce
Tuk  
Vanilkový cukr  
Těstíčko
Škrob 3 lžíce
Voda 2 lžíce
Sníh z bílku  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Smícháme suroviny na těsto, vypracujeme ho a pak vyválíme na tenké šišky. Ty namáčíme do těstíčka a smažíme ve větším množství horkého oleje do zlatova. Pocukrujeme a podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí ocásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web