Autor:

Jehněčí ocásky

Střední
Těsto
Hladká mouka 5 lžíce
Voda 2 lžíce
Cukr 5 lžíce
Tuk  
Vanilkový cukr  
Těstíčko
Škrob 3 lžíce
Voda 2 lžíce
Sníh z bílku  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Smícháme suroviny na těsto, vypracujeme ho a pak vyválíme na tenké šišky. Ty namáčíme do těstíčka a smažíme ve větším množství horkého oleje do zlatova. Pocukrujeme a podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí ocásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web