Jehněčí ocásky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce voda
    • 5
      lžíce cukr
    • tuk
    • vanilkový cukr
  • Těstíčko
    • 3
      lžíce škrob
    • 2
      lžíce voda
    • sníh z bílku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme suroviny na těsto, vypracujeme ho a pak vyválíme na tenké šišky. Ty namáčíme do těstíčka a smažíme ve větším množství horkého oleje do zlatova. Pocukrujeme a podáváme teplé.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.