Játrová paštika z vepřového masa

Hodnocení:

Moje:

-
-
j.g

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček tučný
    • 100
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • bobkový list
    • nové koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule. Dát do sklenek a zavařit 30-45 minut na velmi mírném ohni
2
Doporučení: Při libovém bůčku přidáme sádlo.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • stn
    stn |

    7. 2. 2015 21:52

    naďo ty seš hrozná piča

  • Naďa
    Naďa |

    28. 2. 2005 17:17

    Tak tuto pomazánku dělám s malou obměnou:Bůček,játra,víc cibule a česneku-tohle všechno peču(už okořeněné solí,pepřem,případně vegetou)Až je upečené,všechno pomelu,přileju vypečenou šťávu,promíchám a plním do skleniček.Vejce nedávám.Je to výborná pomazánka na chléb,občas ji využiju( s malými úpravami) i na špagety.