Autor:

Játrová paštika z vepřového masa

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
tučný
1 kg
Vepřová játra 100 g
Vejce 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek  
Bobkový list  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule. Dát do sklenek a zavařit 30-45 minut na velmi mírném ohni

Doporučení: Při libovém bůčku přidáme sádlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Játrová paštika z vepřového masa

Komentáře

  1. Naďa   28.02.2005 | 17:17 | reagovat |

    Tak tuto pomazánku dělám s malou obměnou:Bůček,játra,víc cibule a česneku-tohle všechno peču(už okořeněné solí,pepřem,případně vegetou)Až je upečené,všechno pomelu,přileju vypečenou šťávu,promíchám a plním do skleniček.Vejce nedávám.Je to výborná pomazánka na chléb,občas ji využiju( s malými úpravami) i na špagety.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web