Autor:

Játrová paštika z vepřového masa

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
tučný
1 kg
Vepřová játra 100 g
Vejce 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek  
Bobkový list  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule. Dát do sklenek a zavařit 30-45 minut na velmi mírném ohni

Doporučení: Při libovém bůčku přidáme sádlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Játrová paštika z vepřového masa

Komentáře

  1. Naďa   28.02.2005 | 17:17 | reagovat |

    Tak tuto pomazánku dělám s malou obměnou:Bůček,játra,víc cibule a česneku-tohle všechno peču(už okořeněné solí,pepřem,případně vegetou)Až je upečené,všechno pomelu,přileju vypečenou šťávu,promíchám a plním do skleniček.Vejce nedávám.Je to výborná pomazánka na chléb,občas ji využiju( s malými úpravami) i na špagety.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web