Játra ála Alcron

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová játra
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájená, opepřená játra rychle opečeme, vyndáme, na zbylý olej na pánvi dáme plátky česneku a zpěníme (nesmí zhnědnout, zhořkl by). Přidáme worchestrovou omáčku a kečup, promícháme a dáme dodělat játra.
2
Jako příloha se hodí rýže ev. hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jiřina Soukupova
    Jiřina Soukupova |

    13. 8. 2008 22:26

    luxusní

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    18. 1. 2006 13:24

    Jsou výborná.Játra jsem nakrájela na plátky, ale možná by bylo lepší na kousky. Sůl je nutno dát až do hotového jídla. Přebytečný olej jsem nakonec z povrchu pokrmu z velké části slila.