Autor:

Játra ála Alcron

Střední
Ingredience
Vepřová játra  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nakrájená, opepřená játra rychle opečeme, vyndáme, na zbylý olej na pánvi dáme plátky česneku a zpěníme (nesmí zhnědnout, zhořkl by). Přidáme worchestrovou omáčku a kečup, promícháme a dáme dodělat játra.

Jako příloha se hodí rýže ev. hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Játra ála Alcron

Komentáře

  1. Jiřina Soukupova   13.08.2008 | 22:26 | reagovat |

    luxusní

  2. Jana Tichá   18.01.2006 | 13:24 | reagovat |

    Jsou výborná.Játra jsem nakrájela na plátky, ale možná by bylo lepší na kousky. Sůl je nutno dát až do hotového jídla. Přebytečný olej jsem nakonec z povrchu pokrmu z velké části slila.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web