Autor:

Jahody s rumem

Snadné
Ingredience
Jahody  
Cukr  
Hnědý rum  
Šlehačka
tekutá
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Jahody nakrájíme na menší kousky, zasypeme cukrem a zalejeme šlehačkou s rumem. Necháme uležet v chladnu.
Množství ingrediencí je indivuiduální, podle chuti.
Původní recept se jmenoval „Švédské ovoce“ a bylo to z lesních plodů.
Kombinace jahodové šťávy, smetany a rumu je báseń.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Jahody s rumem

Komentáře

  1. Zuzana Bernátová   26.06.2006 | 20:03 | reagovat |

    Jahody máme ,rum tiež takže niet dôvod nevyskúšať.Dobre chladené môže byť.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web