Jahody Romanoff

Hodnocení:

Moje:

10 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g jahody omyté, osušené a rozpůlené
    • pomerančová šťáva ze 2 pomerančů
    • 120
      ml pomerančový likér (např. Grand Marnier)
    • 300
      ml smetana ke šlehání
    • moučkový cukr na poprášení
    • vanilkový extrakt pár kapek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody marinujte asi hodinu ve směsi pomerančové šťávy a likéru. Studenou šlehačku dotuha vyšlehejte s trochou cukru a vanilkovým extraktem. Polovinu jahod rozdělte do 4 misek. Přidejte šlehačku a nakonec zbylé jahody a ihned noste na stůl.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Komentáře k receptu