Autor:

Jahody Romanoff

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jahody
omyté, osušené a rozpůlené
400 g
Pomerančová šťáva
ze 2 pomerančů
 
Pomerančový likér
(např. Grand Marnier)
120 ml
Smetana ke šlehání 300 ml
Moučkový cukr
na poprášení
 
Vanilkový extrakt
pár kapek
 
Jahody Romanoff

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Jahody marinujte asi hodinu ve směsi pomerančové šťávy a likéru. Studenou šlehačku dotuha vyšlehejte s trochou cukru a vanilkovým extraktem. Polovinu jahod rozdělte do 4 misek. Přidejte šlehačku a nakonec zbylé jahody a ihned noste na stůl.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Jahody Romanoff

Komentáře

  1. penzionalenka   23.06.2014 | 8:05 | reagovat |

    Vypadá skvěle O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web