Autor:

Jahody Romanoff

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jahody
omyté, osušené a rozpůlené
400 g
Pomerančová šťáva
ze 2 pomerančů
 
Pomerančový likér
(např. Grand Marnier)
120 ml
Smetana ke šlehání 300 ml
Moučkový cukr
na poprášení
 
Vanilkový extrakt
pár kapek
 
Jahody Romanoff

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Jahody marinujte asi hodinu ve směsi pomerančové šťávy a likéru. Studenou šlehačku dotuha vyšlehejte s trochou cukru a vanilkovým extraktem. Polovinu jahod rozdělte do 4 misek. Přidejte šlehačku a nakonec zbylé jahody a ihned noste na stůl.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Jahody Romanoff

Komentáře

  1. penzionalenka   23.06.2014 | 8:05 | reagovat |

    Vypadá skvěle O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web