Autor:

Jahodová marmeláda v domácí pekárně

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jahody 1 kg
Želírovací cukr
2:1
1/2 kg
Kyselina citronová 1 lžička

Postup přípravy:

Jahody očistíme, omyjeme a napůlíme (není nutné, ale jsou potom v marmeládě menší kousky). Vložíme je do pekárny, přidáme želírovací cukr a zapneme na program MARMELÁDA. Před koncem programu můžeme část nerozvařených jahod rozmixovat. Po skončení programu vyzkoušíme tuhost marmelády. Na talířek dáme lžičku marmelády a pokud se nám po ztuhnutí zdá řídká přidáme 1 - 2 lžičky kyseliny citronové.

Skleničky na marmeládu vysterilizujeme v troubě a víčka chvilku povaříme ve vodě na sporáku. Ještě horkou marmeládu plníme do skleniček až po okraj, okraje otřeme, zavíčkujeme a obrátíme na 5 minut dnem vzůru, aby se sklenička zatáhla.

Marmeláda je rychlá, bez zbytečného nádobí a ingrediencí a povede se i začátečníkům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama

Komentáře k receptu: Jahodová marmeláda v domácí pekárně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web