Autor:

Jablka v těstě

Střední
Ingredience
Mléko 2 dl
Polohrubá mouka 200 g
Jablka
2-3
3 ks
Tuk
1 lžíce
30 g
Cukr 40 g
Droždí 10 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 lžička
Vanilkový cukr 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Smícháme mouku, cukr, tuk (olej), sůl, mléko do kterého nadrobíme droždí, vše smícháme v řídké těsto, které necháme kynout (35 minut).

Jablka oloupeme a škrabkou odkrajujeme kousíčky(můžeme i nastrouhat), které vmícháme do nakynutého těsta. Na pánev s rozpáleným olejem lžičkou nanášíme těsto, vytvoříme placičky. Smažíme po obou stranách do zlatova. Za tepla obalujeme ve vanilkovém cukru, do kterého můžeme přidat trošičku skořice nebo skořicový cukr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jablka v těstě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web