Hummus pizza

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: monciatko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks korpus pizzový
    • 0,8
      šálek hummus
    • 1
      ks rajče nakrájené na tenké plátky
    • 0,3
      šálek feferonka nakrájené (nebo žluté papriky)
    • 0,3
      šálek černé olivy nakrájené
    • olivový olej kvalitní
    • sůl
    • oregáno
    • bazalka nebo italské bylinky
    • mletá paprika podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hummus navrstvíme na pizzový korpus, záleží jak je velký, množství hummusu upravit podle toho. Přidáme plátky rajčat, oliv a feferonky. (Opět si množství upravte podle sebe). Pokapeme olivovým olejem, bohatě posypeme sušenými bylinkami, osolíme, opepříme a můžeme přidat i červenou papriku. Pečeme zhruba 15-20 minut v předem vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu

  • Sophie
    Sophie |

    15. 3. 2013 21:41

    Hummus v kelímku se dá sehnat například v MarcSpencer:)

  • Monika T
    Monika T |

    31. 3. 2009 21:06

    Priznám sa , že po hummuse v kelímku som sa ešte nedívala, kedže pripraviť ho je celkom nenáročné, viem, že sušený bio hummus sa dá objednať na istej internetovej stránke s biopotravinami

  • Petr Kazik
    Petr Kazik |

    31. 3. 2009 17:20

    humus nejde koupit jen tak v kelimku?

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    31. 3. 2009 14:30

    Díky za odpověď

  • Marie L.
    Marie L. |

    31. 3. 2009 14:24

    Je zde v receptech pod názvem "Hummus" nebo česká napodobenina"Hummous"

  • Monika T
    Monika T |

    31. 3. 2009 14:23

    recept na hummus sa nachádza aj na týchto stránkach http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JRJMJQDOF&id_kategorie=JNLMJMN5. Inak cizrna nemusí byť len z plechovky, ale musí byť predom namočená zopár hodín. ja to robím z 200 g cizrny, 100 g tahini, 2 lyžice citrónovej šťavy, 3 strúčiky cesnaku, trochu olivového oleja a soľ.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    31. 3. 2009 14:14

    Myslím že by bylo vhodné uvést, jak se hummus připravuje, protože si myslím, že většina čtenářů to nezná. Já jsem jej ochutnala v Izraeli a vím že se vyrábí z cirzny (Římský hrách) a postup bych ráda znala.