Autor:

Hummus II.

Ingredience
Cizrna 2 hrnek
Citronová šťáva
z jednoho citronu
 
Lněná semínka 4 lžíce
Olivový olej 4 lžíce
Římský kmín 2 lžička
Česnek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Uvařenou cizrnu doměkka dáme do mixeru s ostatními ingrediencemi a rozmixujeme dohladka.Místo lněného semínka se používá arabská sezamová pasta-tahini.Podle chuti přidáme chilli a různá koření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Hummus II.

Komentáře

  1. Ivana   08.03.2013 | 23:24 | reagovat | závadný

    Místo lněných semínek dávám 2 lžíce sezamové pasty Tahini. Přidávám též čerstvé bylinky - koryandr a petrželku. Oleje dávám na toto množství cizrny cca 2 dcl, aby rozmixovaná směs byla hladká.
    Hummus máme nejraději jako předkrm nebo super svačinu. Podáváme se zeleninou nakrájenou na tyčinky (špalíčky) - nejlepší je mrkev, řapíkatý celer, kedlubna nebo okurka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web