Autor:

Hrníčková bublanina

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 1,5 sklenice
Cukr krupice 3/4 sklenice
Mléko 1 sklenice
Olej 1/2 sklenice
Prášek do pečiva 1 balíček
Vejce
1-2
2 ks
Ovoce  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechno smícháte, přidáte oblíbené ovoce. Dáte na pekáček a upečete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Hrníčková bublanina

Komentáře

  1. Bara   24.10.2012 | 20:36 | reagovat |

    Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?

    1. Petr   22.11.2012 | 12:15 | reagovat |

      Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně

  2. ivet   13.08.2012 | 15:34 | reagovat |

    a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.

  3. Hanka   10.06.2011 | 16:13 | reagovat |

    a vanilkový cukr tam není?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web