Autor:

Havířská česnečka

Snadné
Ingredience
Chleba
tvrdší
400 g
Sádlo 30 g
Česnek 6 stroužek
Cibule 1 ks
Masox  
Sýr plísňový 80 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  
Pažitka
nebo majoránka
 
Havířská česnečka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na lžíci sádla osmažíme na kostičky pokrájený chléb, který po osmažení odebereme. Na zbytku sádla orestujeme pokrájenou cibuli a česnek nakrájený na tenké plátky. V 1,2 l vody rozpustíme masox a přidáme na kostičky pokrájený plísňový sýr a rozvaříme. Nakonec přidáme osmahnutou cibuli a česnek, rozšlehané vejce, sůl a pepř dle chuti.
Pozor na sůl, je tam masox a sýr takže opatrně!!!!!!!!
Lijeme na talíř, na povrch nasypeme osmažený chleb a posypeme buď pažitkou, petrželkou nebo majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1-
4.71 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 7x)
Reklama
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Havířská česnečka

Komentáře

  1. recepty73   11.03.2011 | 12:16 | reagovat | závadný

    ...je dobré použít vodu z vařených brambor ;-) ,pak se dá obejít i bez masoxu ;-) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web