Autor:

Grónské chlebíčky

Snadné
Ingredience
Sardinky v oleji
(Krabička)
1 ks
Sardelová očka
(Krabička)
1 ks
Flora 40 g
Majonéza 50 g
Cibule
(Jemně sekaná)
2 lžíce
Citron  
Vejce 2 ks
Nakládané okurky  
Kečup - jemný  
Grónské chlebíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Olejovky včetně oleje rozmačkáme vidličkou a promícháme je s Florou nebo máslem, přidáme část drobně krájené cibule, majolku a citrónovou šťávu. Lehce promícháme. Vzniklou pomazánku ozdobně naneseme na plátky veky, zvrásníme vidličkou (můžeme i stříkat sáčkem s ozdobnou trubičkou, ale to není vůbec nutné).Každý chlebíček ozdobíme 1 sardelovým očkem, plátkem vajíčka, plátkem okurky (nemusí být), malým kopečkem kečupu a zbytkem cibulky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Komentáře k receptu: Grónské chlebíčky

Komentáře

  1. Anonim   05.03.2013 | 21:26 | reagovat |

    na kolik je to porcíííí????

  2. Simča Sládková   05.04.2009 | 2:58 | reagovat |

    Sardinkovou pomazánku děláme často, přidávám místo másla raději tavený sýr (bez příchutě, obyčejný), aby to nebylo tolik tučné. Chlebíčky většinou zdobíme jen zeleninou, pomazánka je chuťově výborná, ale trochu těžší na trávení, tak aby se to odlehčilo....

  3. Semis   26.04.2007 | 20:58 | reagovat |

    Na kolik je to porci prosim?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web