Gratinované krůtí řízky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g krůtí maso prsa
    • sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      lžíce kokos strouhaný
    • 200
      g sýr čedar
    • 100
      ml bílé víno
    • 1
      špetka muškátový květ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je na horké máslo a po obou stranách opékáme dozlatova asi 8 minut. Polijeme vínem. Žloutky smícháme se strouhaným sýrem a kokosem, ochutíme muškátovým květem a navrstvíme na řízky. Vše vložíme do rozpálené trouby na 3 minuty, až se vytvoří křupavá kůrčička. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.