Autor:

Filé po italsku

Snadné
Ingredience
Brambory 1,5 kg
Filety 4 ks
Rajčata 2 ks
Paprika 2 ks
Žampiony
3-4
4 ks
Anglická slanina 100 g
Sůl  
Bazalka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu.
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na bramory, osolíme a okořeníme bazalkou. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme.
Trošku podlijeme vodou a pečeme do zlatova na 250 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Filé po italsku

Komentáře

  1. jirka jirčík   24.10.2008 | 9:31 | reagovat | závadný

    Tak prosím snad ještě nikdy sem se v žádné diskusi neozval, ale zareaguji.Zkusil sem recepta musím říci, že je vynikající a ty slova přechytračelého Jozefa mne udivují. Nemá tu náhodou nějaký recept?Chtěl bych ho od mistra zkusit. A nebo je to flustrující jedinec, který se vyjadřuje ke všem a ke všemu. A k paní Adéle, když vám vadí, že někdo má názor jiný a chcete respekt , tak prosím respektujte i názo na pana Jozefa. tj jen taky názor

  2. Christina   08.02.2007 | 16:26 | reagovat | závadný

    Dobrý den,zrovna tento recept zkouším tak snad to dopadne dobře =0) ale už při přípravě to vypadá moc dobře,barevné.... =0)

  3. Anonym   07.02.2007 | 23:43 | reagovat | závadný

    Rybí filátko s rajčaty, bazalkou, případně žampiony v kombinaci s bramborem v jakékoliv úpravě určitě. Ale slaninu vynechám.

  4. Jana V.   07.02.2007 | 2:17 | reagovat | závadný

    Jitko,vypadá to velmi dobře,určitě brzy vyzkouším.Jen tu anglickou asi kapku zredukuji,snažím se tuku vyhýbat.Ale to je můj názor.A vy,Jitko,se nenechte otrávit.

  5. jitka Mal.   03.02.2007 | 9:50 | reagovat | závadný

    Jsem moc ráda že chutná a pro ty "nerybové" já tenhle recept dělám i s kuřetem, prostě místo filé dám doprostřed kuřecí stehna, nebo naporcované kuře, ale to už neobaluji v té slanině a jednou jsem to dokonce ke konci zasypala sýrem a byla to taky dobrota. Myslím že toto jídlo si každý může upravit podle svých chutí a možností.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web