Autor:

Makaróny po Italsku

Snadné
Ingredience
Mleté maso 300 g
Makaróny 350 g
Rajský protlak 2 lžíce
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule  
Bobkový list  
Sýr 100 g
Voda  
Sůl  
Máslo 50 g
Makaróny po Italsku

Postup přípravy:

Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, sůl a bobkový list, podlijeme a dusíme asi 20 minut. Pak přidáme rajčatový protlak a ještě krátce povaříme. Zvlášť uvaříme v osolené vodě makaróny, propláchneme je a omastíme máslem. Na talířích polijeme makaróny omáčkou s masem a posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Makaróny po Italsku

Komentáře

  1. Simča S.   11.08.2016 | 14:28 | reagovat |

    Výborná rychlá omáčka. Kombinujeme s Zeleninovou směsí na špagety - někdo si dá jedno, někdo druhý, nejlepší je kombinace obojího.

  2. Simča S.   11.08.2016 | 14:28 | reagovat |

    Výborná rychlá omáčka. Kombinujeme s Zeleninovou směsí na špagety - někdo si dá jedno, někdo druhý, nejlepší je kombinace obojího.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web