Makaróny po Italsku

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g mleté maso
    • 350
      g makaróny
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • cibule
    • bobkový list
    • 100
      g sýr
    • voda
    • sůl
    • 50
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, sůl a bobkový list, podlijeme a dusíme asi 20 minut. Pak přidáme rajčatový protlak a ještě krátce povaříme. Zvlášť uvaříme v osolené vodě makaróny, propláchneme je a omastíme máslem. Na talířích polijeme makaróny omáčkou s masem a posypeme strouhaným sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    11. 8. 2016 14:28

    Výborná rychlá omáčka. Kombinujeme s Zeleninovou směsí na špagety - někdo si dá jedno, někdo druhý, nejlepší je kombinace obojího.

  • Simča S.
    Simča S. |

    11. 8. 2016 14:28

    Výborná rychlá omáčka. Kombinujeme s Zeleninovou směsí na špagety - někdo si dá jedno, někdo druhý, nejlepší je kombinace obojího.