Filé na smetaně

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Clerenc

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file
    • sterilovaná zelenina (Kunovjanka)
    • eidam sýr (Plátkový)
    • 2
      ks smetana ke šlehání (1-2)
    • kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do troškou másla vytřeného pekáčku. Pak na filé rozložíme zeleninu, podlijeme trochou vody a šoupneme na deset minut do rozehřáté trouby. Po deseti minutách nakapeme na zeleninu kečup, zalejeme smetanou a přikryjeme sýrem, který také trošku pokapeme kečupem. Můžeme také podlít nálevem ze zeleniny. Pečeme dokud šťáva nezhoustne a sýr se nezačne červenat. Podáváme s brambůrkama.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    12. 10. 2010 16:59

    Opet spatne zarazeno...

  • Jirka Kotek
    Jirka Kotek |

    23. 9. 2010 20:53

    Prostě výborné:o)

  • Ilona Vávrová
    Ilona Vávrová |

    6. 2. 2008 21:32

    Dělám podobný recept-filé posypat kořením na ryby,dát do vymaz.pekáčku,zasypat mraženou směsí(nejlepší pod svíčkovou),podlít smetanou,chvíli zapéct a posypat sýrem-nešetřit.

  • Stana
    Stana |

    11. 11. 2006 11:53

    Misto zeleniny jsem tam dala jen rajcata(sparena,oloupana a nakrajena na platky) a posypala bazalkou...vyborne!!

  • Karel Hoffman
    Karel Hoffman |

    22. 3. 2006 18:00

    Velice nám to chutnalo.

  • Petra
    Petra |

    25. 11. 2005 11:53

    Ja to robím bez zeleniny, len filé, syr a smotana, tesne pred vytiahnutím z trúby položím na filé kusky mozarrely, je to fakt vyborné. Podávam tiež so zemiakmi

  • Hanka+Robert
    Hanka+Robert |

    24. 1. 2005 08:57

    Mě to moc nechutnalo, ale nebylo to špatný, spíšeto chutnalo mému příteli. Ten si pochutnal.