Autor:

Fazolová Worchesterovka

Střední
Ingredience
Pórek  
Kečup - jemný  
Worcestrová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Fazole
velké, ve slaném nálevu
2 plechovka
Žampiony 1 plechovka
Klobása
ostravská či jiná libová voňavá klobása
2 ks
Kapie
červená - asi polovinu malé skleničky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Na pánvi, na trošce olivového oleje osmahneme na půlkolečka nakrájenou klobásu. Jak začne zlátnout, přidáme na kolečka nakrájený pórek (pouze bílou část) a přídáváme propláchnuté fazole, scezené žampiony, na proužky sterilované kapie. Pak zalejeme kečupem (tak, aby byly fazole pěkně ponořené nebo dle chuti), zakapeme worchesterovou omáčkou - dávám tak 1/2 až 1 lžíci, ale záleží na každém, co mu chutná.

Solím velmi málo a ovoním pepřem z mlýnku. Fazole jen prohříváme, než začnou probublávat, přidáme zelnou část pórku, tak aby byl poloměkký (něco si nechávám bokem na ozdobení talíře). Podáváme s tmavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Fazolová Worchesterovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web