Autor:

Fazolová gulášovka s uzeným masem

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Uzené maso - vařené
na kousky nakrájet
200 g
Fazole
plechovka (ve slaném nálevu)
2 ks
Brambory
větší
3 ks
Cibule 2 ks
Mléko 100 ml
Hladká mouka 40 g
Olej 2 lžíce
Líbeček  
Petrželka  
Ocet 1 lžička
Mletá sladká paprika 2 lžička
Sůl
dle chuti a potřeby
 
Česnek 2 stroužek
Fazolová gulášovka s uzeným masem

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Polévky, Z luštěnin

Uzené maso povaříme. Do vývaru dáme vařit brambory na kostičky do měkka s libečkem.

V menší nádobě zpěníme na oleji cibulku, přidáme česnek, sladkou papriku a osmahneme (ne moc dlouho aby nám nezhořkla paprika!). Zaprášíme moukou, takovouto jíšku pak zalijeme vodou a necháme asi 3 min provařit. Touto směsí pak zalijeme brambory, přidáme mléko, dochutíme solí a octem, přidáme scezené fazole, nakrájené maso a posypeme petrželkou. Na vypnutém sporáku necháme dojít.

Pokud uděláte řidší variantu, můžete podávat jako vydatnou polévku. V hustší konzistenci jako gulášek s pečivem či jen tak. Dobrá je i verze bez masa.
Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Pohanková kaše s brusinkami Jezte celý den fit&slim! Články z

Komentáře k receptu: Fazolová gulášovka s uzeným masem

Komentáře

  1. J.   28.11.2012 | 7:06 | reagovat |

    Dobrota :-* <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web