Autor:

Drůbeží kaldoun

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Drůbeží maso
s kostí
 
Kořenová zelenina  
Česnek  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drůběž i s kostí a zeleninu necháme vyvařit (dáme-li maso do studené vody, bude vývar silnější), poté maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme a vrátíme zpět do polévky. Uvařenou zeleninu rozmixujeme s trochou vývaru na kaši a vrátíme zpět do polévky (rozmixovaná mrkev dodá polévce pěknou barvu).
Polévku zahustíme ještě jíškou a nakonec přidáme podle chuti čerstvý česnek.
Do polévky zavaříme játrové knedlíčky nebo krupicové noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží kaldoun

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web