Autor:

Drůbeží kaldoun

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Drůbeží maso
s kostí
 
Kořenová zelenina  
Česnek  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drůběž i s kostí a zeleninu necháme vyvařit (dáme-li maso do studené vody, bude vývar silnější), poté maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme a vrátíme zpět do polévky. Uvařenou zeleninu rozmixujeme s trochou vývaru na kaši a vrátíme zpět do polévky (rozmixovaná mrkev dodá polévce pěknou barvu).
Polévku zahustíme ještě jíškou a nakonec přidáme podle chuti čerstvý česnek.
Do polévky zavaříme játrové knedlíčky nebo krupicové noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží kaldoun

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web