Autor:

Drůbeží kaldoun

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Drůbeží maso
s kostí
 
Kořenová zelenina  
Česnek  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drůběž i s kostí a zeleninu necháme vyvařit (dáme-li maso do studené vody, bude vývar silnější), poté maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme a vrátíme zpět do polévky. Uvařenou zeleninu rozmixujeme s trochou vývaru na kaši a vrátíme zpět do polévky (rozmixovaná mrkev dodá polévce pěknou barvu).
Polévku zahustíme ještě jíškou a nakonec přidáme podle chuti čerstvý česnek.
Do polévky zavaříme játrové knedlíčky nebo krupicové noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží kaldoun

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web