Autor:

Domácí sýr II.

Střední
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 1 balíček
Měkký tvaroh 1 ks
Máslo  
Kmín  lžička
Jedlá soda
jedlá
1 lžička
Domácí sýr II.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle. V hrnci si rozpustíme kousek másla a na něj pak dáme tvarůžky, chvilku mícháme až se sýr rozpustí. Přidáme tvaroh a mícháme dohladka. Nakonec zasypeme kávovou lžičkou jedlé sody. Po zasypání sodou musíme neustále MÍCHAT.

Směs vzkypí a zase pomalu spadne. Přelijeme do misky a necháme vychladnout a můžeme podávat. Kdo má rád, může přidat kmín.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Domácí sýr II.

Komentáře

  1. ČernáLuna   05.02.2012 | 10:41 | reagovat |

    Sýr je dobrý, chuťově jemný, smrdí naprosto minimálně (o to víc je to hrůza při přípravě). Navíc je zdravý a nízkokalorický. Jediné, co bych mu vytkla, je konzistence. Chová se spíš jako želé, takže namazat ho na pečivo hezky je prakticky nemožné.

  2. lenka   26.03.2008 | 21:27 | reagovat |

    Recept vypadá opravdu moc zajimavě.Uvidíme,uvidíme.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web