Autor:

Domácí hamburger II.

Snadné
Ingredience
Houska  
Kečup - jemný  
Tatarská omáčka  
Hořčice  
Šunka  
Plátkový sýr  
Zelenina  
Okurka  
Ředkvička  
Paprika  
Vejce  
Sůl  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzené, Ze zeleniny

Připravíme volské oko, které posypeme solí a sladkou paprikou. Hamburgery nebo housky rozkrojíme, uvnitř potřeme kečupem a horčicí, položíme omytý list čínského zelí, plátek šunky, volské oko, plátek sýra a nakonec plátek šunky. Zabalíme do alobalu a dáme zapéct do trouby na 10-15 minut. Vyndáme, opatrně otevřeme a přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a tatarku. Děláme taky tak, že dáme rovnou všechnu zeleninku a zapečeme a na konec přidáme tatarku, ale dobré je to i bez ní. Housky jsou báječné za tepla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Domácí hamburger II.

Komentáře

  1. Pleci   21.11.2011 | 19:20 | reagovat |

    Mohu doporučit :-D

    1. Laza226   06.05.2012 | 12:57 | reagovat |

      já bych to snědl stejně :-D nepotřebuju obrázek

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web