Autor:

Domácí hamburger II.

Snadné
Ingredience
Houska  
Kečup - jemný  
Tatarská omáčka  
Hořčice  
Šunka  
Plátkový sýr  
Zelenina  
Okurka  
Ředkvička  
Paprika  
Vejce  
Sůl  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzené, Ze zeleniny

Připravíme volské oko, které posypeme solí a sladkou paprikou. Hamburgery nebo housky rozkrojíme, uvnitř potřeme kečupem a horčicí, položíme omytý list čínského zelí, plátek šunky, volské oko, plátek sýra a nakonec plátek šunky. Zabalíme do alobalu a dáme zapéct do trouby na 10-15 minut. Vyndáme, opatrně otevřeme a přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a tatarku. Děláme taky tak, že dáme rovnou všechnu zeleninku a zapečeme a na konec přidáme tatarku, ale dobré je to i bez ní. Housky jsou báječné za tepla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pikantní bůček Recept na víkend: Maso pro muže Články z

Komentáře k receptu: Domácí hamburger II.

Komentáře

  1. Pleci   21.11.2011 | 19:20 | reagovat | závadný

    Mohu doporučit :-D

    1. Laza226   06.05.2012 | 12:57 | reagovat | závadný

      já bych to snědl stejně :-D nepotřebuju obrázek

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web