Domácí čokoláda I.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: miroslavaJ

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g ztužený tuk
    • 250
      g moučkový cukr
    • 80
      g kakao
    • 2
      lžíce vanilkový pudink
    • 1
      balení vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk rozpustíme ve vodní lázni a po lžících přidáváme smíchané přísady. Mícháme dokud se cukr dobře nerozpustí a hmota není hladká. Nevaříme!
2
Hotové nalijeme do malých formiček na čokoládu a necháme ztuhnout. Pak vyklopíme do papírových košíčků.
3
Pro obměnu lze přidat do směsi strouhaný kokos nebo sekané mandle, případně "utopit" půlku mandle v nalité formičce.

Komentáře k receptu

  • Markéta
    Markéta |

    14. 1. 2012 14:51

    Jak je možné že mi to udělalo hrudky?? :-(

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    19. 12. 2010 15:42

    Před vyklopením prudce schladit - třeba na balkóně v mrazu a ještě před vlíváním čokolády formičky propláchnout studenou vodou.

  • Hana
    Hana |

    11. 12. 2010 16:33

    Nejde to vyklopit, co s tím?