Autor:

Domácí čokoláda I.

Snadné
Ingredience
Ztužený tuk 250 g
Moučkový cukr 250 g
Kakao 80 g
Vanilkový pudink 2 lžíce
Vanilkový cukr 1 balení

Postup přípravy:

Tuk rozpustíme ve vodní lázni a po lžících přidáváme smíchané přísady. Mícháme dokud se cukr dobře nerozpustí a hmota není hladká. Nevaříme!

Hotové nalijeme do malých formiček na čokoládu a necháme ztuhnout. Pak vyklopíme do papírových košíčků.

Pro obměnu lze přidat do směsi strouhaný kokos nebo sekané mandle, případně „utopit“ půlku mandle v nalité formičce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Domácí čokoláda I.

Komentáře

  1. Markéta   14.01.2012 | 14:51 | reagovat | závadný

    Jak je možné že mi to udělalo hrudky?? :-(

  2. Zdeňka   19.12.2010 | 15:42 | reagovat | závadný

    Před vyklopením prudce schladit - třeba na balkóně v mrazu a ještě před vlíváním čokolády formičky propláchnout studenou vodou.

  3. Hana   11.12.2010 | 16:33 | reagovat | závadný

    Nejde to vyklopit, co s tím?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web