Autor:

Dobrý perník II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Hladká mouka 2 hrnek
Cukr krupice 1 hrnek
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do perníku 1 balíček
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Mléko 1 hrnek
Vejce 2 ks
Med 3 lžíce
Kokos 1 hrst
Olej 1/2 hrnek
Kakao 1/2 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Ručním šlehačem ušleháme vejce s cukrem a van. cukrem do pěny. Vmícháme kakao, olej, mléko a po částech mouku s kyp. práškem. Nakonec přidáme med a kokos. Dobře promícháme a vylijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme na 180 °C asi 30 minut. Vychladnutý perník pomažeme marmeládou (nejlépe jahodovou nebo rybízovou) a posypeme kokosem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Dobrý perník II.

Komentáře

  1. Vlada   25.10.2012 | 16:25 | reagovat |

    Výborný perník. Pro deset lidí ho pečem furt dokola a nemůžem si ho všichni vynachválit :)

  2. Milan   01.11.2011 | 16:51 | reagovat |

    Všem perník chtnal můžu jen doporučit ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web