Autor:

Cmundomaš

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Kysané zelí 300 g
Pepř mletý  
Sůl  
Žampiony 200 g
Hlíva ústřičná 100 g
Anglická slanina 100 g
Smetana ke šlehání 1 balení
Zakysaná smetana 1 balení
Cibule 1 ks
Drcený kmín  
Saturejka  
Estragon  
Pelyněk  
Bílé víno 100 ml
Cmundomaš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Přidáme nasekané žampióny a hlívu, propláchnuté, pokrájené vyždímané zelí, estragon, saturejku, pelyněk - černobýl a víno. Když je maso měkké, přidáme šlehačku, zakysanou smetanu a krátce povaříme. Během vaření podle chuti osolíme, opepříme a pokmínujeme.

Servírujeme: na talíř položíme velký bramborák, na něj navrstvíme připravenou směs a dozdobíme zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Cmundomaš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web