Cmundomaš

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso
    • 300
      g kysané zelí
    • pepř mletý
    • sůl
    • 200
      g žampiony
    • 100
      g hlíva ústřičná
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      balení smetana ke šlehání
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • 1
      ks cibule
    • drcený kmín
    • saturejka
    • estragon
    • pelyněk
    • 100
      ml bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Přidáme nasekané žampióny a hlívu, propláchnuté, pokrájené vyždímané zelí, estragon, saturejku, pelyněk - černobýl a víno. Když je maso měkké, přidáme šlehačku, zakysanou smetanu a krátce povaříme. Během vaření podle chuti osolíme, opepříme a pokmínujeme.
2
Servírujeme: na talíř položíme velký bramborák, na něj navrstvíme připravenou směs a dozdobíme zeleninou.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.