Autor:

Coco-pasta

Střední
Ingredience
Těstoviny  
Rajčata
4 - 5
5 ks
Cibule 2 ks
Česnek 6 stroužek
Sůl  
Bazalka  
Ořechy
kokosový
 
Coco-pasta

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Rajčata a cibuli nakrájíme na kousky a dáme vařit se solí do hrnce s vodou (cca půl litru). Až je cibule měkká, přidáme česnek, bazalku a rozmixujeme na omáčku. Pokud je to moc vodnaté, tak ještě chvilku povaříme, až se odpaří voda. Pak rozbijeme kokosový ořech, mléko vylijeme nebo vypijeme, případně lze přilít do omáčky, a bílou dužninu vydlabeme z ořechu. Teď jsou 2 možnosti:

a) bílý kokos můžeme dát do omáčky a rozmixovat spolu s ostatními surovinami, omáčka bude oranžová,

b) nebo kokos můžeme nastrouhat jako sýr a přidat do hotové rozmixované omáčky, která tak zůstane červená.

Ještě necháme chvilku bublat. Mezitím uvaříme těstoviny, zalijeme omáčkou a ozdobíme bazalkou. Recept pochází od mé kamarádky, která si ho oblíbila při svém pobytu ve Venezuele.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krém s lesním ovocem Články z

Komentáře k receptu: Coco-pasta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web