Autor:

Coco-pasta

Střední
Ingredience
Těstoviny  
Rajčata
4 - 5
5 ks
Cibule 2 ks
Česnek 6 stroužek
Sůl  
Bazalka  
Ořechy
kokosový
 
Coco-pasta

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Rajčata a cibuli nakrájíme na kousky a dáme vařit se solí do hrnce s vodou (cca půl litru). Až je cibule měkká, přidáme česnek, bazalku a rozmixujeme na omáčku. Pokud je to moc vodnaté, tak ještě chvilku povaříme, až se odpaří voda. Pak rozbijeme kokosový ořech, mléko vylijeme nebo vypijeme, případně lze přilít do omáčky, a bílou dužninu vydlabeme z ořechu. Teď jsou 2 možnosti:

a) bílý kokos můžeme dát do omáčky a rozmixovat spolu s ostatními surovinami, omáčka bude oranžová,

b) nebo kokos můžeme nastrouhat jako sýr a přidat do hotové rozmixované omáčky, která tak zůstane červená.

Ještě necháme chvilku bublat. Mezitím uvaříme těstoviny, zalijeme omáčkou a ozdobíme bazalkou. Recept pochází od mé kamarádky, která si ho oblíbila při svém pobytu ve Venezuele.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Coco-pasta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web