Česneková pasta

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg česnek
    • 350
      g sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek oloupeme, umeleme nebo rozmixujeme. Přidáme sůl a dobře promícháme. Nalijeme do sklenic a uzavřeme víčky. Uchováváme v chladu, nejlépe ve spodní části chladničky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anika01
    anika01 |

    30. 12. 2012 18:58

    Moc dobrý recept. Děkuji.

  • Lenka
    Lenka |

    3. 11. 2011 21:23

    Jak dlouho to vydrží ?

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    1. 9. 2007 13:12

    Monika, v žiadnom prípade nevyhadzujte, to je len oxidácia, ako keď vám zhnednú jablká. Zo zvykne robiť cesnak pri mixovaní. Ale nie je to na závadu.

  • Monika Linková
    Monika Linková |

    1. 9. 2007 10:41

    Udělala jsem to a česnek mi zmodral...Mám jej vyhodit nebo to může být a ta modrá není na škodu?

  • Monika Linková
    Monika Linková |

    1. 9. 2007 10:36

    Udělala jsem to a česnek mi zmodral...Mám jej vyhodit nebo to může být a ta modrá není na škodu?

  • Alena
    Alena |

    28. 4. 2005 13:19

    Pokud máte na zahrádce česnek a jde do květu, tak když jsou ty šlahouny rovně tak je ostříhat a umlít se solí dát do skleniček a uchovávat v lednici. Je to vynikající do bramboračky na chleba se sádlem apod. Je to jemnější než z česneků.