Autor:

Český guláš

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí kližka 500 g
Sádlo 40 g
Cibule 4 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Pepř mletý  
Kmín  
Česnek
1-3
3 stroužek
Sůl  
Majoránka  
Chlebová kůrka 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zamícháme a podlijeme. Vložíme maso, přidáme pepř, kmín a česnek utřený se solí. Přikryjeme a za občasného podlévání vodou dusíme.
Když je maso téměř měkké, šťávu vydusíme na tuk, přidáme strouhaný chléb, lehce osmahneme, podlijeme a povaříme. Nakonec guláš podle potřeby přisolíme a dochutíme majoránkou.
Jen krátce povaříme a podáváme s vařenými brambory, s houskovým knedlíkem nebo s krajíčkem chleba, případně se slaným rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Český guláš

Komentáře

  1. Erika2001   29.07.2012 | 19:12 | reagovat |

    mňam je to velmi dobréé :-)

  2. lulahomiska280   12.06.2011 | 12:07 | reagovat |

    výborný guláš,všem vřee doporučuji a je rychlý což je super !!!:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web