Autor:

Čalamáda II.

Snadné
Ingredience
Zelí 5 kg
Paprika 2 kg
Cibule 1 kg
Mrkev
velká
10 ks
Ocet 1 l
Cukr krystal 500 g
DeKo 2 balíček
Rostlinný olej 2 dl
Čalamáda II.

Postup přípravy:

Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den plníme do sklenic, lehce vymačkáme šťávu. Dobře zavíčkujeme a uchováme v chladnu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 17 x
1-
4.59 17 5 1

Komentáře k receptu: Čalamáda II.

Komentáře

  1. miniboy   23.01.2017 | 11:37 | reagovat |

    Cukru dejte méně! I toho octa je moc, dělám to už dlouho a vydrží vždy až do snězení,2-4 měsíce v chladu.Vydrží i zimu na balkóně (ne -20°C,ale běžnou zimu vydrží)při mrazech skovám na pár dní do sklepa nebo na nejchladnější místo.Je moc chutná a křupavá!

  2. Eva   01.02.2012 | 18:12 | reagovat |

    Kde kupujete ty zajímavé zavařovací sklenice,které jsou na fotce? :-) Díky

  3. mysalin   28.08.2011 | 19:26 | reagovat |

    Prosím o odpověď. Jestli se to zavařuje a na kolik stupňů. A ještě kolik toho zelí má být? Děkuju.

  4. eva1   07.02.2011 | 22:57 | reagovat |

    moc dobré doporučuji všem :-)

  5. Eva1   13.01.2011 | 13:09 | reagovat |

    Máme rádi. Viz foto.Dávám 1

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web