Bylinková kaše

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory oloupané
    • česnek
    • sůl
    • bylinky
    • máslo
    • mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory vaříme v osolené vodě s několika stroužky česneku (můžeme je nakrojit podél). Hotové brambory slijeme, přidáme bylinky dle své chuti (třeba provensálskou směs, velmi se mi osvědčila "Bylinková směs na těstoviny"), máslo, mléko a kaši rozmixujeme do své oblíbené "tekutosti". Pozor většinou jí chtějí všichni přidat!
Zařazení: Přílohy Brambory
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    19. 5. 2009 12:33

    Pani Marie, pokiaľ máte vlastné čerstvé bylinky, tak k zemiakom sa vám hodí kôpor, bazalka ( neprehnať s množstvom ), cibuľka - pierka, paqžitka, aj tymián, a samozrejme petržlenová vňať. Bylinku zvoľte podľa toho, k čomu budete kašu podávať.

  • marie mateju
    marie mateju |

    19. 5. 2009 08:16

    jaký bylinky mám použít?já mám čerstvý ze zahrádky, sušený nekupuju .