Bůček na kyselém zelí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřový bůček
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      bobkový list
    • 4
      nové koření
    • česnek
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček pokrájíme na plátky, které po obou stranách osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a okmínujeme. Do pekáče vložíme zelí, osladíme, přidáme bobkový list a nové koření a promícháme.
2
Zelí poklademe plátky bůčku, podlijeme a upečeme v troubě. Podáváme s knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pipča
    pipča |

    23. 10. 2012 18:11

    Bůček i zelí chutnalo, snědli jsme to s chlebem :-).

  • Anonym
    Anonym |

    23. 5. 2006 15:32

    podlít pivem-doporučuji.