Autor:

Bůček na kyselém zelí

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 500 g
Kysané zelí 500 g
Cukr 1 lžíce
Bobkový list
Nové koření
Česnek  
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček pokrájíme na plátky, které po obou stranách osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a okmínujeme. Do pekáče vložíme zelí, osladíme, přidáme bobkový list a nové koření a promícháme.

Zelí poklademe plátky bůčku, podlijeme a upečeme v troubě. Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Bůček na kyselém zelí

Komentáře

  1. pipča   23.10.2012 | 18:11 | reagovat |

    Bůček i zelí chutnalo, snědli jsme to s chlebem :-).

  2. Anonym   23.05.2006 | 15:32 | reagovat |

    podlít pivem-doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web