Brynzové pečivo

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 250
      g bryndza
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžička sůl
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny, kromě sýra a žloutku, zpracujeme den předem. Těsto vyvlíáme a přeložíme do tvaru obálky. Opakujeme 3x. Posypeme sýrem, pokrájíme na čtverce (fantazii se meze nekladou) a při vyšší teplotě upečeme na plechu mírně potřeném tukem.

Komentáře k receptu

  • Andra
    Andra |

    24. 2. 2007 19:50

    Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...

  • Marína_K
    Marína_K |

    23. 2. 2007 21:46

    Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.

  • Andra
    Andra |

    23. 2. 2007 14:34

    Koľko bryndze?

  • Marína_K
    Marína_K |

    23. 2. 2007 09:34

    Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.

  • Kristina
    Kristina |

    23. 2. 2007 00:25

    Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis