Bruschetty s rajčatovou salsou a delikátním sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení měkký sýr Tartare Apérifrais Itálie
    • 1
      ks francouzská bageta
    • 2
      lžíce olej na opečení bagety
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 1
      hrst bazalka
    • 1
      lžíce extra panenský olivový olej na zakápnutí
    • 2
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagety nakrájejte na plátky a osmažte na oleji z obou stran do zlatova. Osušte je od přebytečného oleje.
2
Jarní cibulku nasekejte na drobno a smíchejte spolu s cherry rajčátky nakrájenými na malé kostičky. Přidejte nasekanou bazalku, zakápněte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem.
3
Bruschetty ozdobte rajčatovou salsou a sýrem Tartare Apérifrais Itálie.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Paldová
    Paldová |

    17. 12. 2016 18:30

    Skvělé sýrové pohoštění kompletně ukradené z časopisu food.