Autor:

Broskve v brandy

Snadné
Ingredience
Cukr krupice 400 g
Brandy 3 dl
Broskve 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z ovoce

Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy tak, aby byly broskve potopené a dobře uzavřeme. Druhý den skleničky obrátíme dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil. Uchováváme v chladnu a temnu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Broskve v brandy

Komentáře

  1. majki   23.02.2013 | 15:42 | reagovat | závadný

    chtělo to fotku !!!!!!!!!!!!!! :-)) ;-) :-)

  2. Lidka Kábrtová   18.09.2006 | 18:47 | reagovat | závadný

    Doba uskladnění mě taky zajímá, právě jsem dostala broskve. ještě mě napadá, musí se loupat? Jsou to ty domácí s tuhou kožovitou slupkou...Díky.

  3. Calandra   18.09.2006 | 17:52 | reagovat | závadný

    A jak dlouho tak uschovány vydrží? Asi jako zavařované?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web