Autor:

Broskve v brandy

Snadné
Ingredience
Cukr krupice 400 g
Brandy 3 dl
Broskve 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z ovoce

Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy tak, aby byly broskve potopené a dobře uzavřeme. Druhý den skleničky obrátíme dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil. Uchováváme v chladnu a temnu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Broskve v brandy

Komentáře

  1. majki   23.02.2013 | 15:42 | reagovat |

    chtělo to fotku !!!!!!!!!!!!!! :-)) ;-) :-)

  2. Lidka Kábrtová   18.09.2006 | 18:47 | reagovat |

    Doba uskladnění mě taky zajímá, právě jsem dostala broskve. ještě mě napadá, musí se loupat? Jsou to ty domácí s tuhou kožovitou slupkou...Díky.

  3. Calandra   18.09.2006 | 17:52 | reagovat |

    A jak dlouho tak uschovány vydrží? Asi jako zavařované?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web