Broskve v brandy

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g cukr krupice
    • 3
      dl brandy
    • 1
      kg broskve

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy tak, aby byly broskve potopené a dobře uzavřeme. Druhý den skleničky obrátíme dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil. Uchováváme v chladnu a temnu.
Zařazení: Pokrmy Z ovoce

Komentáře k receptu

  • majki
    majki |

    23. 2. 2013 15:42

    chtělo to fotku !!!!!!!!!!!!!! :-)) ;-) :-)

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    18. 9. 2006 18:47

    Doba uskladnění mě taky zajímá, právě jsem dostala broskve. ještě mě napadá, musí se loupat? Jsou to ty domácí s tuhou kožovitou slupkou...Díky.

  • Calandra
    Calandra |

    18. 9. 2006 17:52

    A jak dlouho tak uschovány vydrží? Asi jako zavařované?