Brambůrky na másle

Hodnocení:

Moje:

50 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule větší cibule
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 4
      stroužek česnek
    • 8
      ks brambory větší brambory
    • pažitka
    • sůl
    • koření timian,majoránka,sladká paprika,podravka
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory si nakrájíme na čtvrtky a uvaříme je (né úpně). Pak brambory scedíme a opečeme je do zlatova na másle v pánvičce. Osmažíme si cibulku do zlatova.
2
Nakrájíme si pažitku, česnek, jarní cibulku i s natí. Až jsou brambory opečené po všech stranách přesypeme je do pekáčku a smícháme s osmaženou cibulkou, čerstvou jarní cibulkou, česnekem a pažitkou. Posolíme připravenou kořenící smesí (podravka nebo sůl, sladká paprika, majoránka a tymián) a vše důkladně promícháme.
3
Pokud se nám zdají brambory suché přídáme plátky másla a necháme rozpustit.
4
Výborné ke grilovanému masu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.