Autor:

Bramborové karbanátky II.

Střední
Ingredience
Brambory 450 g
Krabí tyčinky 180 g
Jarní cibulka
s natí - nakrájené
4 ks
Sojová omáčka 1 lžička
Rostlinný olej 1 lžička
Limetková šťáva 1 lžička
Hladká mouka 3 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Omáčka
Okurka
nakrájené na drobné kostičky
4 lžíce
Med 2 lžíce
Ocet
česnekový
1 lžíce
Sojová omáčka
světlá
1 lžička
Chilli papričky
nadrobno nakrájená
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Vmícháme na drobné kostky nakrájené krabí tyčinky, cibulky, sójovou omáčku, půl lžičky oleje, šťávu a mouku. Osolíme, opepříme. Z hmoty utvoříme asi 8 karbanátek, které z obou stran na oleji smažíme dozlatova.

V míse smícháme okurky, med, ocet, sójovou omáčku a nadrobno nakrájenou papričku. Teplé karbanátky podáváme s omáčkou.

Poznámka: omáčku připravujeme až těsně před podáváním, aby okurky nepustily moc šťávy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.5 4 5 1
Ančovičkový salát s kapary Recepty z ostrova Sardinie Články z

Komentáře k receptu: Bramborové karbanátky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web