Bramborák "Rodeo"

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta
    • 300
      g kuřecí maso
    • 300
      g vepřová játra
    • 3
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 150
      g žampiony
    • 1
      ks pórek
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • kečup - jemný
    • olej
    • 6
      ks bramboráky Větších křupavých

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bramboráky připravíme dle vlastního receptu. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a osmažíme. Osolíme, okořeníme a vmícháme nakrájenou zeleninu a houby. Krátce podusíme a do hotové směsi vmícháme kečup a nastrouhanou nivu. Na talíř položíme horký bramborák, navršíme kopec směsi a posypeme nastrouhaným sýrem.
2
Jídlo si lze připravit i několik hodin dopředu, před samotným podáváním vložíme na pár minut do trouby, aby se sýr roztavil. Před vložením do trouby přendáme samozřejmě bramboráky s talířů na plech.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Zuzana Bugárová
    Zuzana Bugárová |

    11. 2. 2009 18:04

    Teda toto znie neskutočne vynikajúco, toto musim urcite vyskušať, krásna zmena to bude, dakujem