Autor:

Bílé zelí pro gurmány

Snadné
Ingredience
Hlávkové zelí
bílé
1/2 ks
Červená paprika 1 ks
Bílé víno 3 dl
Pepř mletý  
Olej  
Sůl  
Cukr  
Jablka
barevná
3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná, na čtvrtky rozkrájená jablka a dodusíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako nádivku do kuřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vejce z koledy? Poradíme vám, co s nimi! Články z

Komentáře k receptu: Bílé zelí pro gurmány

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web