Bílé zelí pro gurmány

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks hlávkové zelí bílé
    • 1
      ks červená paprika
    • 3
      dl bílé víno
    • pepř mletý
    • olej
    • sůl
    • cukr
    • 3
      ks jablka barevná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná, na čtvrtky rozkrájená jablka a dodusíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako nádivku do kuřete.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.