Autor:

Bedly na víně

Střední
Ingredience
Bedly jedlé 1 kg
Bílé víno 1 dl
Rostlinný olej 1 lžíce
Anglická slanina 50 g
Citronová šťáva
z 0,5 citronu
 
Pepř mletý  
Sůl  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme.

Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme deckou bílého vína a povaříme. Tuto směs ochucenou ještě citronovou šťávou přelijeme přes hlavičky bedel.

To všechno pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Bedly na víně

Komentáře

  1. Daniela Veselá   21.09.2007 | 17:03 | reagovat |

    Děkuji za recept. Chtnalo nám velice. Přílohu jsem zvolila brambory v páře, ale příště vyzkoušíme opečenou (v troubě nasucho) tmavou bagetu.

  2. amalie   12.09.2006 | 17:06 | reagovat |

    Můžu se zeptat co se k tomu hodí jako příloha? Děkuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web