Autor:

Banány v rumové omáčce

Snadné
Ingredience
Banány
(nakrájené na čvrtky)
2 ks
Hnědý cukr 2 lžíce
Máslo 1 lžička
Rostlinný olej 1/2 lžička
Hnědý rum 2 lžíce
Limetková šťáva 1 lžička
Skořice  špetka
Jogurt
vanilkový
1/4 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

V pánvičce smícháme máslo, olej a cukr na mírnem plameni až směs začne bublat. Přidáme rum, šťávu a skořici a vaříme, až směs trochu nezhustne. Nakonec přidáme banány a za občasného míchání vaříme až jsou měkké. Rozdělíme na 2 porce a ozdobíme vanilkovým jogurtem. Velmi rychlý, ale působivý dezert.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Banány v rumové omáčce

Komentáře

  1. dagmar motlová   23.01.2010 | 16:57 | reagovat |

    nebo zkuste dát banány do alobalu,přidávám ananas, švestky.. a na to ost.ingredience/mimo oleje/ možno i různé marmelády, kokos, čoko, ořechy...zabalit a dát na gril, pak zdobit kysankou, v létě lahodná tečka po masu!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web