Balkánský domácí chléb

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hladká mouka
    • sůl
    • cukr
    • 0.5
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrníčku s teplou vodou dáme 2 lžičky soli, půl kostky kvasnic a lžičku cukru. Přelijeme do větší mísy, přisypeme mouku a hněteme těsto za postupného přidávání další vody. Těsto by mělo být tužší. Posypeme moukou a necháme vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme bochánky, které pak dáme péct.
Zařazení: Pokrmy Pečivo

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    20. 10. 2006 14:08

    Je to vyborny bily chleba, ja pridavam do testa i 2 lzice oleje. Jsou jidla, kde opravdu jde jen takovy chleba.