Autor:

Balkánský domácí chléb

Střední
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Sůl  
Cukr  
Droždí 1/2 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Do hrníčku s teplou vodou dáme 2 lžičky soli, půl kostky kvasnic a lžičku cukru. Přelijeme do větší mísy, přisypeme mouku a hněteme těsto za postupného přidávání další vody. Těsto by mělo být tužší. Posypeme moukou a necháme vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme bochánky, které pak dáme péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Balkánský domácí chléb

Komentáře

  1. Airan Novakova   20.10.2006 | 14:08 | reagovat | závadný

    Je to vyborny bily chleba, ja pridavam do testa i 2 lzice oleje. Jsou jidla, kde opravdu jde jen takovy chleba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web