Autor:

Balkánský domácí chléb

Střední
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Sůl  
Cukr  
Droždí 1/2 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Do hrníčku s teplou vodou dáme 2 lžičky soli, půl kostky kvasnic a lžičku cukru. Přelijeme do větší mísy, přisypeme mouku a hněteme těsto za postupného přidávání další vody. Těsto by mělo být tužší. Posypeme moukou a necháme vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme bochánky, které pak dáme péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Balkánský domácí chléb

Komentáře

  1. Airan Novakova   20.10.2006 | 14:08 | reagovat |

    Je to vyborny bily chleba, ja pridavam do testa i 2 lzice oleje. Jsou jidla, kde opravdu jde jen takovy chleba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web