Babiččin králík

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík naporcovaný
    • 1
      sklenice naložené papriky
    • 5
      ks brambory syrové
    • 1
      balíček plátkový sýr nejlépe uzený
    • 2
      dl šlehačka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáče vysypeme celý obsah sklenice naložené cibule s paprikami, poklademe kolečky brambor, rozložíme porce králíka, znovu kolečka brambor, přikryjeme sýrem zalijeme šlehačkou a necháme 2 hodiny v chladnu odležet. Pečeme pomalu do měkka.
2
Podáváme bez přílohy.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Hela Spil
    Hela Spil |

    12. 5. 2007 23:14

    Mají to být papriky s cibulí nebo cibule s parikami, tzn. čeho tam má být víc?

  • Ráďa Krulec
    Ráďa Krulec |

    1. 5. 2007 13:12

    Vynikající

  • LF. SEDLÁK
    LF. SEDLÁK |

    21. 10. 2006 18:06

    Chudák králík,to mi nejvíce připomína umělecké dílko kuchařky na základní škole. Králík je delikatesa,která se připravuje různě,ale nikoliv hrůzně