Autor:

Americká mrkvová buchta

Střední
Na koláč
Hladká mouka
(Čtvrtlitráčky)
2 hrnek
Prášek do pečiva 1 lžička
Bi-soda 1 lžička
Skořice 1 lžička
Sůl
1/4 lžičky
 
Olej
1 a půl hrnku oleje
 
Moučkový cukr 2 hrnek
Vejce 4 ks
Mrkev 2 hrnek
Nasekané ořechy 1 hrnek
Poleva
Máslo
Změklého
125 g
Tvaroh
Změklý
250 g
Vanilkový cukr 1 balíček
Moučkový cukr 225 g
Americká mrkvová buchta

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Předehřejeme troubu na 180 °C. Smícháme prvních pět ingrediencí a odložíme je stranou. Smícháme dohromady další tři ingredience (nejlépe elektrickým mixérem) a postupně přisypeme již promíchanou mouku s práškem do pečiva, skořicí, solí a sodou. Poté přidáme mrkev a ořechy. Těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku (20×30 cm nebo obdobného).

Pečeme 50-60 minut. Po upečení necháme vychladnout a vytvoříme polevu (dobře promixujeme všechny přísady). Navrstvíme na koláč a můžeme vložit na hodinu do ledničky (i poté můžeme koláč uchovávat v lednici).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 26 x
1-
4.62 26 5 1
Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Recept na víkend: Dort Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Články z

Komentáře k receptu: Americká mrkvová buchta

Komentáře

  1. silvik T.   22.01.2015 | 20:12 | reagovat |

    Moc dobrá a vláčná buchta.Během večera zmizela.

  2. Soňka   24.09.2013 | 15:36 | reagovat |

    Dnes jsem zkoušela,dala jsem na doporučení jeden hrnek cukru a je fakt luxusníííí!Lepší jsem dlouho nejedla.Děkuju za recept :-)

  3. kofola33   13.06.2013 | 17:39 | reagovat |

    Trochu jsem spojila tenhle recept s tim, co jsem uz mela a vysledek je genialni:-) Cukru jsem dala jen jeden hrnek, sladke je to dost i diky mrkvicce a pridala jsem strouhany muskatovy orisek a tluceny hrebicek. Oleje jsem taky ubrala, takze jeden hrnek. Jako polevu jsem pouzila soft cheese Philadelphia, mlety cukr a trochu citronove stavy. Ale je skvely i bez toho. Diky za inspiraci!

  4. prdka   31.05.2013 | 18:36 | reagovat |

    ten moučník jsem pekla už 4 krát.Napoprvé byl suchý, ale potom se mi povedl.

  5. dafffca   05.10.2012 | 10:53 | reagovat |

    Buchtu jsem vyzkousel uz dvakrat. Je moc stavnata a dobra. A vubec jsem na ni nedelal zadny krem ani polevu. Je to zbytecne. Mozna bych tak jeste na ni mohl dat citronovou polevu z citronu a praskoveho sukru, ale je to podle mne zbytecne. Take jsem nemichal oddelen cast a pak druhou cast jak je v receptu napsane, vsehcno nacpat do velke mise, zamichat rucnim mixerem na plech a upect. V horkovzdusne troube byla hotova asi za 25 minut na 180 stupnu. A na druhy den mi prijde jeste lepsi nez hned po upeceni.

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web