"10, 20, 30"

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g hera
    • 200
      g moučkový cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,3
      l mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • ovoce
    • žmolenka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny spolu vymícháme, vylejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech, poklademe ovocem a posypeme žmolenkou.
Zařazení: Moučníky Koláče
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    26. 1. 2014 19:31

    Malé zamyšlení. Proč jsou k takovým uživatelům editoři benevolentní?

  • Iva
    Iva |

    26. 1. 2014 17:13

    Má to sice blbý název,ale tobě by to vadit nemělo,když dokážeš krást a lhát.

  • Jačna
    Jačna |

    26. 1. 2014 14:53

    Hm.. je to vůbec jedlý??? :-o

  • Zdenka
    Zdenka |

    2. 11. 2011 01:10

    Tak to modré se nejmenovalo žmolka, ale ŠMOLKA, vážení , a opravdu se to přidávalo po praní při posledním máchání, aby bílé prádlo nežloutlo.Eště ji mám schovanou !!! <3

  • František Brusák
    František Brusák |

    1. 11. 2011 22:38

    Ještě bych chtěl podotknout že žmolka byla sypká modrá barva která se dávala do vápna při bílení aby bílá byla jasnější a také se dávala do praní cích aby se nemasely na slunci kropit a bělit.Hospodyně je přidávaly do škrobu na škrobení prádla,tak to nezaměňte..... :-D

  • František Brusák
    František Brusák |

    1. 11. 2011 22:22

    No trochu divný název to je jako 6x6 nebo 5x5.Co je to Žmolenka myslíte drobenku která se drobí? :-!

  • Anna
    Anna |

    12. 11. 2010 06:54

    Je to vímisl :-X