Jak vyklápíme bábovku Bábovka patří k nejoblíbenějším českým moučníkům. Bohužel ale občas nejde dobře vyklopit, a… Celý článek
Jak dostat kečup z láhve? Nejspíš to dobře znáte, chcete si na talíř dát kečup, otevřete novou lahvičku, ale ať s ní… Celý článek
Flambování Už jste vyzkoušeli tenhle efektní způsob úpravy pokrmů? Jestli ne, nebojte se toho. Docílíte… Celý článek
Mytí šalotky Propadli jste chuti lahodné šalotky? Pak se vám určitě bude hodit pár praktických informací o… Celý článek
Pečení platýse Platýz má lahodné bílé maso, které je poměrně tučné, ale velmi jemné, s úžasnou chutí a… Celý článek
Loupání rajčat Ať už se chystáte vařit polévku, omáčku nebo chcete třeba přidat rajská jablíčka pod maso či… Celý článek
Aby se vosí hnízda nelepila na formu Také se každý rok při přípravě tohoto oblíbeného nepečeného vánočního cukroví rozčilujete,… Celý článek