Tak bohužel musím konstatovat chybu: ve včera novém receptu Čertovský mls zmizlo z názvu samo T a i dva komentáře, takže se ptám mám to opravit, nebo to naskéčí zpět?
Proč se mi reakce na konkrétní příspěvek (kliknutí na odkaz reagovat u příspěvku) neobjeví přímo pod oním příspěvkem (či posloupně),ale až dole?Viz např.realce na příspěvek ..........Zita Matejkova 12.11.2010 | 10:16 | reagovat | ....nebo na ......recepty73 12.11.2010 | 10:59 | reagovat |????????????????? A neříkejte ,že špatně klikám,tohle mám za tu dobu tady už zmáklé.
Jirko :-D :-D ty můžeš všechno.Já se jen bojim,aby to tu někdo nebral jako harašení ,když čtu některé komentáře......:-D :-D
Je to jak píšeš,je důležité upozornit na chybu ,pokud ji někdo udělá.Mně to přijde férovější ,než nechat dotyčného uplácat se ve své vlastní blbosti.My to holt berem jako pomoc druhému ,a ten druhý to bere ve svém chápání jako napadání,bohužel.Někdy se možná nepodaří zvolit ta správná slova,stane se. :-\ Holt psaný projev.
Jasně ,že tohle neni web o češtině,ne každý je pevný v základech.Já taky nepatřím mezi profíky,ale pokud udělám chybu ,tak si upozornění naopak vážim. :-)
Coooo tvoje BILINKY... :-D vzpomínáš na moje alba? :-D :-D :-D Je jednoduché to opravit,vždyť o nic nejde.Je to prosté.A navíc se člověk ,pokud to nebyla jen nepozornost,lecčemu přiučí.Holt ego některým roste a roste a roste. ;-) Ale co na tom všem je GRO - že web má či může mít pak jinou úrověň,dobře vypadat,spolehlivost,že lidem na něm záleží či bude záležet!!!
Jirko,časy se asi mění....... :-S ;-)
p.Zito,já nechápu ,proč jste se do této debaty vložila,ale budiž.Třeba chcete podpořit názory Misha88,jako já Danči.
Vůbec nechápu,proč MI píšete vše o urážkách a závisti skalními uživateli?Já osobně jsem se s tím nesetkala a od mne také nikdo neměl nikdy urážející komentář k receptu.Najděte mi jediný.Pouze jsem vyjádřila to,co si myslím.S výjimkou tohoto a ještě jednoho příspěvku poslední dobou ,zde na diskuzi.Já jsem se dlouho bránila myšlence přejít na jiný web,ale nikdy jsem o jiných webech neřekla křivé slovo.Nechápu proč toto směřujete k mé osobě a navíc v tomto vláknu,kde je řeč úplně o něčem jiném.To,že se kopírují recepty vidíme všude kolem,také mám tu zkušenost,ale co já s tím?Mně šlo o jinou věc a tu spolu nevyřešíme.S majetnickými sklony tu není nikdo,to je demagogie,protože by tu nikdo nikdy ani nevložil jediný recept,nemyslíte?Ono je jedna věc uveřejnit někam nějaký recept a druhá věc je kam a proč a možnost reagovat na dotazy.Když JÁ ,někam něco vložím,chci to mít pod kontrolou,mít možnost zpětné vazby.A pokud odcházím,vznikne mi možnost si recepty komentovat jinde.Já jsem o tsmazání receptů nikoho nežádala a pokud se rozhodnu odejít a své recepty smazat,tak je to jen a jen moje rozhodnutí a nemusím se nikomu omlouvat.Že jsou moje některé recepty či fotky ukradeny?a uvedené jinde někým jiným? tak jo no,ale nejsem uvedena jako autor a nenesu za případné důsledky odpovědnost.Tohle nevyřešíme a je zbytečné o tom diskutovat.
Rozdíl mezi námi je,že mi nestačí jednou zařvat a je to.Já odcházím s bolavým srdcem,vážně.Byla jsem tu léta,ale prostě si už nechci znepříjemňovat život.Krásný den. :-)