Přednostně upravujeme recepty, které jsou nahlašovány uživateli v diskuzích. Ostatní se upravují postupně. Chystají se určité dílčí úpravy i v názvech a struktuře kategorií, takže s úpravami zařazení receptů se čeká až budou tyto nové kategorie (aby se to pak nemuselo dělat znovu)
A nejen v množství, ale i v ingrediencích... Vařím taky stylem přiměřeně, přiměřeně, odhadem, ale ne vždy to jde. :-S
Začala jsem praktikovat jinou metodu... zadám vyhledaný recept jinam, odkliknu a čekám. O:-) :-| Z velké většiny se recepty najdou i jinde a dost pomůžou . :-))
Chtěl jsem se zeptat,jestli opravujete recepty hezky jeden podruhém nebo namátkově nebo jestli to necháváte jen na nás :-\ =-O .
Dneska jsem se totiž zděsil,když jsem mrkl do menu,tam našel svůj oblíbený recept,zajásal a pak zjistil,že tam jsou pěkné bejkárny :-S v množství.
Recepty jsem si neopisoval,jako mnozí jsem nečekal,že se to takhle po...,no však víte ;-) a teď abych se modlil O:-) .... .
Hlavně vařím -,,přiměřěně,přiměřeně,, ,recept většinou odhadnu už před jeho přípravou,jestli bude dobrý či ne a dokážu ledacos ,,zachránit,, ,když to neodpovídá mé představě,ale co ostatní... .
Navíc se dnešní menu ukázalo dost pozdě na to,aby podle něj mohl někdo uvařit :-( .
...už nebudu prudit,ale na to kontrolování receptů jsem fakt zvědavej,když už nemůžeme vidět,které jsou ty opravené ;-) :-))
Ahoj, proto jsem to přejmenovala na Čertovské mlsání, tak to měli nechat, ale oni mi vyndali T u prvního vloženého a druhý asi smázli. Ale Čerovský je blbost , tak nevím nevím, proč to až po dni změnili, když museli vidět, že na ten recept už někdo reagoval atd. No v sobotu asi nepracují, takže v pondělí je už pozdě něco řešit :-)) :-) :-) Hezkou neděli