Autor:

Zelné chlebové placky

40 minut PT0H40M
Porce: 5
Ingredience
Voda 230 ml
Olej 6 lžíce
Cukr 1 lžička
Sůl 1 lžička
Kmín 1 lžička
Droždí 21 g
Sterilované zelí
vymačkané
400 g
Anglická slanina 100 g
Žitná chlebová mouka 80 g
Pšeničná chlebová mouka 200 g
Hladká mouka 320 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Přílohy

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé a sypké) a použijeme program Těsto.

Vykynuté těsto vytáhneme na pomoučenou plochu, lehce propracujeme, rozdělíme na 16-20 kousků a každý z nich pomoučenými prsty na plechu roztlačíme do placky.

Necháme nakynout, potřeme vejcem, sypneme hrubozrnnou solí a celým kmínem a upečeme (200°C/asi 15minut).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ančovičkový salát s kapary Recepty z ostrova Sardinie Články z

Komentáře k receptu: Zelné chlebové placky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web