Autor:

Bulgurové rizoto s hlívou

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Zeleninová směs 200 g
Bulgur 200 g
Hlíva ústřičná 200 g
Pórek 50 g
Olivový olej 1 lžička
Máslo 15 g
Tvrdý sýr 1 hrst
Koření
libovolné
1 špetka
Bulgurové rizoto s hlívou

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Bulgur propláchneme jako rýži a dáme vařit dle návodu na obalu (já ho dávám do rýžovaru). Mezitím si nakrájíme hlívu ústřičnou, přidáme pórek, zeleninovou směs a necháme restovat na olivovém oleji. Okořeníme dle chuti (majoránka, kmín, sůl, pepř, sladká paprika, orientální koření...) a můžeme přidat kousek másla (může být i bylinkové). Až je hlíva měkká, přidáme uvařený bulgur a podáváme posypané libovolným tvrdým sýrem.
K rizotu se výborně hodí salát tzatziki (okurka, bílý jogurt, koření tzatziki, lžička jablečného octa).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bulgurové rizoto s hlívou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web