Autor:

Bulgurové rizoto s hlívou

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Zeleninová směs 200 g
Bulgur 200 g
Hlíva ústřičná 200 g
Pórek 50 g
Olivový olej 1 lžička
Máslo 15 g
Tvrdý sýr 1 hrst
Koření
libovolné
1 špetka
Bulgurové rizoto s hlívou

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Bulgur propláchneme jako rýži a dáme vařit dle návodu na obalu (já ho dávám do rýžovaru). Mezitím si nakrájíme hlívu ústřičnou, přidáme pórek, zeleninovou směs a necháme restovat na olivovém oleji. Okořeníme dle chuti (majoránka, kmín, sůl, pepř, sladká paprika, orientální koření...) a můžeme přidat kousek másla (může být i bylinkové). Až je hlíva měkká, přidáme uvařený bulgur a podáváme posypané libovolným tvrdým sýrem.
K rizotu se výborně hodí salát tzatziki (okurka, bílý jogurt, koření tzatziki, lžička jablečného octa).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bulgurové rizoto s hlívou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web